Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Trezorbérlés

Trezorbérlés

Bortrezor szolgáltatásunkat azon vendégeink számára hoztuk létre, akik boraikat optimális körülmények között szeretnék tárolni évekig vagy, cserélődő borkínálatunkból kedvencüket biztosítani, szeretnék.

Évről-évre változó kínálatunkból kedvére válogathatja össze azokat a tételeket, melyeket a készletünk kifogyása után is szívesen fogyasztana.
Télen-nyáron 12-14 C°- os környezetben, ideális páratartalomban érlelődhetnek itt a jobbnál-jobb évjáratos tételek.
A Bálint Borárium bortrezorjai a Borászati Kiállítás „Borkincstárában” kerültek kialakításra. A 24 darab, egyenként 60-80 palack bor tárolására alkalmas, kovácsoltvas ajtóval ellátott fali tároló-széfekben a magas értékű tételek állandó hőmérséklet és kiváló pinceklíma mellett érlelődhetnek. A trezorok tulajdonosai szerződésben biztosított feltételek szerint férhetnek hozzá boraikhoz, illetve fogyaszthatják el azokat a Prímás Pince vendéglátó egységeiben.
Időtartam
A bortrezorok minimális bérleti ideje 1 év, maximális lekötési ideje 3 év. Az ezt követő időszakra a bérlőnek opciót biztosítunk a szerződés meghosszabbításra az aktuális bérleti feltételek mellett.
Bérleti díjak
1 éves időszakra szóló bérleti díj: 60 ezer Ft 
A díjfizetésre és a borok megvásárlására minden esetben a bérleti szerződés megkötésével egyidőben kerül sor. Több éves szerződések esetén az „évfordulót” megelőző hónap során kerül sor a következő évi bormennyiség megvásárlására.
A botrezor-bérlők egyéb kedvezményei, jogai
- 10% vásárlási kedvezmény a Bálint Boráriumban értékesített palackozott borok és a Pázmánd Íze termékcsalád vásárlása esetén.  
- 10% kedvezmény a Bálint Borárium Éttermi szolgáltatásaiból.
- Nyitvatartási időben a bérbe vevő bármikor hozzáférhet bortrezorjához, az abban tárolt borokat a trezor teremben elfogyaszthatja. A trezorteremben külön szervízdíj ellenében biztosítjuk a felszolgálást.

 


Nyitvatartás:

 

   Péntek:  12.00 - 20.00 

    Szombat: 12.00 - 21.00   

Vasárnap:  12.00 - 20.00

 

Elérhetőségeink:

+36 20 209 59 19 

+36 20 921 8311

info@balintborarium.hu

 

 

 

 

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

Projekt azonosító: 1952496226

Borárium továbbfejlesztése

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.