Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Borárium vendégházak

Borárium vendégházak

Ha vidéki romantikával fűszerezett, borgasztronómiai pihenésre vágysz családdal vagy barátokkal, várunk a Borárium Vendégházak egyikében.

Megállni és megpihenni …
… még, ha csak egy rövidebb időre is a napi rutintól elszakadni, néhány nap erejéig egy meghitt környezetben megpihenni, majd feltöltődve visszatérni…
Talán Te is gondoltál már valami hasonlóra.
Mi már egy ideje ennek az érzésnek a bűvöletében élünk, mióta ráleltünk erre a magával ragadó  környékre. A látvány és a hely atmoszférája beindította bennünk az alkotási és teremtési vágyat, ami azóta is nap mint nap éltet minket, éltet és visz tovább a megkezdett úton.
Várunk Téged is pároddal, családoddal vagy barátaiddal – a Velencei-tó leheletnyi közelségében található kis birodalmunkban, – hogy Ti is átéljétek a mindennapjaink néhány pillanatát és feltöltődve, kipihenve térhessetek vissza a megszokott környezetetekbe…
Várunk szeretettel a Szerelemvölgyben,

 

Bálinték

 

További infó és foglalás: 

 

http://borariumvendeghazak.hu/

 

 


Nyitvatartás:

 

   Péntek:  12.00 - 20.00 

    Szombat: 12.00 - 21.00   

Vasárnap:  12.00 - 20.00

 

Elérhetőségeink:

+36 20 209 59 19 

+36 20 921 8311

info@balintborarium.hu

 

 

 

 

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

Projekt azonosító: 1952496226

Borárium továbbfejlesztése

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.