Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Zen-gő Ház

Zen-gő Ház

Ha vidéki romantikával fűszerezett, borgasztronómiai pihenésre vágysz családdal vagy barátokkal, várunk a Zen-gő Házban a Bálint Borárium szomszédságában két apartmannal.

  A festői Pázmándon találhatók a környék legnagyobb szőlőtermő területei is. A falu szélén elterülő, présházaknak is otthont adó völgy az izgalmas Szerelemvölgy nevet kapta, itt épült meg 2013-ban az egykori jezsuita dézsmapince feltárásával és tovább gondolása eredményeként a Bálint Borárium, melynek tőszomszédságában található a tulajdonosok által üzemeltetett Zen-gő Ház. A helyszíni parkolás díjmentes. Minden szoba panorámás, erkéllyel/terasszal rendelkezik. A földszinten 2 ágyas, míg az emeleten 2+2 ágas apartmanokkal várjuk a pihenni vágyókat. Törölközőkről és ágyneműről gondoskodunk. Minden szinten síkképernyős tv, teljesen felszerelt konyhasarok (főzőlappal, hűtővel, edényzettel, étkészlettel), saját zuhanyzós fürdőszoba található. Kenyérpirító, kávéfőző is biztosított. A szálláshely vendégei a Borárium egyedi tervezésű játszóterét használhatják. A nyitvatartási időben a Bálint Boráriumban kedvezményesen ebédelhetnek, vacsorázhatnak, bort kóstolhatnak a Zen-gő Ház lakói. 
 

A szállást az érkezés napján 14.00 és 16.00 óra között lehet elfoglalni, távozás napján pedig 11.00 óráig kérjük elhagyni a szobákat.

Amennyiben ettől eltér az érkezés időpontja, kérem, jelezzék.

 

Semilyen állat nem szállásolható el.

Az apartmanokban a dohányzás TILOS! 

 

Foglalni az info@borariumvendeghazak.hu emailen lehet.

Info:  +36 202095919

 

Foglalni az alábbi felületeken is lehet:

 

www.borariumvendeghazak.hu

 

 

 


2021. január 30-tól a Borárium ÚJRA NYITVA

Január 30-tól a jelenlegi helyzetre való tekintettel csak helyszíni átvételre és kiszállításra van lehetőség szombaton és vasárnap 12.00-16.00-ig.

 

Elérhetőségeink:

+36 20 209 59 19 

+36 20 921 8311

info@balintborarium.hu

Étel rendelés:

http://balintborarium.etlapom.hu/

info@balintborarium.hu 

 

 

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

Projekt azonosító: 1952496226

Borárium továbbfejlesztése

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.