Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Rusztikus Esküvői Nyílt Nap

Rusztikus Esküvői Nyílt Nap

Rusztikus Esküvői Nyílt Nap a Szerelemvölgyben 2019. június 02. 11.00 – 16.00 Páratlan szépségű természeti környezetben, a Velencei-tó leheletnyi közelségében, - Pázmándon a Szerelemvölgyben - ünnepi díszbe öltöztetett rusztikus miliőbe a Bálint Borárium esküvői nyílt napjára invitáljuk a házasulandókat.

Páratlan szépségű természeti környezetben, a Velencei-tó leheletnyi közelségében, - Pázmándon a Szerelemvölgyben - ünnepi díszbe öltöztetett rusztikus miliőbe a Bálint Borárium esküvői nyílt napjára invitáljuk a házasulandókat.

 

További részletek: facebook.com/balintborarium /Tel: +36 20 274 2066/

 

Látogassatok el hozzánk és tapasztaljátok meg a varázslatos vidéki atmoszférát, amit az évszázados múltú jezsuita dézsmapince és a mesésen romantikus környezet a magával ragadó panorámával nyújt a hozzánk betérők számára.
A program keretében - az előre bejelentkezett - vendégeinknek bemutatjuk az esküvő helyszínéül szolgáló lehetőségeket, közvetlen szomszédban lévő szálláshelyeinket.
Találkozhattok azon partnereinkkel, akiket szívesen ajánlunk számotokra – dekoráció, virág, fotós, esküvői autó, DJ …..- , hogy valóban emlékezetes legyen a NAGY NAP! 
Korlátozott számban - előzetes asztalfoglalással, kóstoló jegy megváltásával - megízlelhetitek a kemencés esküvői menünket.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, így várjuk jelentkezéseteket az info@balintborarium.hu címen.

Várunk szeretettel Benneteket,
Bálinték


 

Szeptember 21-től,

minden SZOMBATON  12.00 - 21.00 , VASÁRNAP 12.00 - 20.00 között tartunk NYITVA! 

 A fenti időponton kívül

előzetes CSOPORTOS BEJELENTKEZÉSEK és

ALKALMI RENDEZVÉNYEINK

alkalmával  NYITVA tartunk!

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.