Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Pázmánd íze termékcsalád

A Boráriumunk építésével egy időben kezdtük meg a pázmándi helyi natúr élelmiszerek készítését, forgalmazását, Pázmánd Íze márkanév alatt. E termékcsalád folyamatosan bővülő kínálatának jellemzője, hogy kizárólag a helyben termett, természetes körülmények között gondozott, vagy vadon termő gyümölcsök (pl. szőlő és bodza) hagyományos kézműves technikával történő feldolgozásából, mesterséges adalékok nélkül, prémium minőségben készülnek. Szeretnénk minél több, a Boráriumunkba ellátogató vendéggel megismertetni a természet utánozhatatlan ízét, melyet gondosan elkészített termékeink kóstolásakor érezhet annak fogyasztója. Kóstolja meg és lepje meg szeretteit, kollégáit vagy partnereit  a Pázmánd Ízé-vel!


Bordzsem bourbon vaníliamagokkal


Bodzadzsem bodzabogyóból


Bodza szörp bodzabogyóból


Bordzsem cabernet sauvignonból


Szőlő szörp


Szőlő dzsem


NYITVA TARTÁS

2018. március 14-ig a Borárium ZÁRVA tart.

Nyitás március 15-én!

A fenti időpontban,

előzetes CSOPORTOS BEJELENTKEZÉSEK és

ALKALMI RENDEZVÉNYEINK

alkalmával  NYITVA tartunk!

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.