Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Újra nyitunk, újra várunk !

Újra nyitunk, újra várunk !

Kedves Vendégeink! Igen eljött ez a várva-várt pillanat is... Ezen a héten szombaton, 12.00-tól - minden szombaton és vasárnap - ismét várunk Benneteket nagy szeretettel és a már megszokott boráriumos ízvilággal! Étlap összeállításunknál az alábbi mottó vezérelt bennünket. GRILL és a KLASSZIKUSOK Természetesen a legnagyobb biztonsági előkészületek mellett várunk Benneteket!

A teraszunkon található asztalokat szellősebben helyeztük el, teraszra lépés előtt érintésmentes kézfertőtlenítő pontot létesítettünk, nem adunk át étlapot, jól látható módon írjuk ki a választékunkat vagy nézd meg a neten azt. A mosdót rendszeresen fertőtlenítjük, záróra után ózon generátorral tisztítjuk át a belső tereinket. Szájmaszkban, kesztyűben, de VIDÁMAN fogunk várni Titeket!
Kérjük, telefonon foglaljatok előre asztalt!
Asztalfoglalás: +36 20 209 5919, +36 20 921 8311

 

Bálinték

 

 Aktuális étlapunk:  http://balintborarium.hu/eteleink-Italaink

 
« vissza

Nyitvatartás:

 

   Péntek:  12.00 - 20.00 

    Szombat: 12.00 - 21.00   

Vasárnap:  12.00 - 20.00

 

Elérhetőségeink:

+36 20 209 59 19 

+36 20 921 8311

info@balintborarium.hu

 

 

 

 

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

Projekt azonosító: 1952496226

Borárium továbbfejlesztése

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.