Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Évvégi céges rendezvények, ebédek, vacsorák

Évvégi céges rendezvények, ebédek, vacsorák

HA az egész évi hajtást kicsit maga mögött hagyva szívesen kilépne a napi taposó malomból kollégáival, partnereivel vagy barátaival. HA többre vágyik mint egy finom ünnepi menü. HA egy varázslatos környezetben, felejthetetlen év végi rendezvényt szeretne megvalósítani. AKKOR várjuk szeretettel a pázmándi Szerelemvölgyben található Bálint Boráriumba!

- Kemencében és sparhelten készült specialitásokkal,

 

  

 

- Exkluzív borkóstolóval,

 

 

 

- Rendhagyó csapatépítő programokkal ( bacchus olimpia, kézműves bon-bon készítés, lekvárfőzés, gyertyaöntés stb.)     várjuk

 

 

Budapesttől  az M7-es autópályán 43 km-re, Székesfehérvártól az M7-es autópályán 26 km-re festői környezetben, ahol  hódolhat a kulináris élvezeteknek és ismerkedhet Pázmánd Ízeivel és illataival.

 

 

Hozza hozzánk ünnepelni családját, barátait, kollégáit, partnereit!

 

Legyen a vendégünk!

 

 

Bálinték
« vissza

Nyitvatartás:

 

   Péntek:  12.00 - 20.00 

    Szombat: 12.00 - 21.00   

Vasárnap:  12.00 - 20.00

 

Elérhetőségeink:

+36 20 209 59 19 

+36 20 921 8311

info@balintborarium.hu

 

 

 

 

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

Projekt azonosító: 1952496226

Borárium továbbfejlesztése

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.