Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Utolsó hétvége ...

Utolsó hétvége ...

HIÁNYOZTATOK, ELKÉSZÍTETTÜK, KISZÁLLÍTOTTUK ... de sajnos a jelenlegi helyzet nem kedvezett az elképzelésünknek, mindazok ellenére, hogy többen is az első pillanattól kezdve megtiszteltetek a rendeléseitekkel. Sajnos a megrendelések száma és a szolgáltatással kapcsolatos kiadások még így sem fedezték a költségeinket... Így meg kellett hoznunk a szomorú döntésünket: UTOLJÁRA még ezen a hétvégén - SZOMBATON-VASÁRNAP - kiszállítjuk NEKTEK a kemencés ételeinket, ha CSÜTÖRTÖKÖN 17.00-ig leadjátok az aktuális étlap alapján

Rendeléseteket az info@balintborarium.hu e-mail címre tudjátok leadni.

A rendelés menete és további részletek:

Az étlapunkon szereplő ételeket, palackos italokat szombaton vagy vasárnap kiszállítjuk hozzátok! A Boráriumban történő személyes átvételre is van lehetőség.
#maradjotthon #vigyázzunkegymásra #együnkegyjót #kiszállítjuk

Rendelés részletei:
Étel kiszállítás kizárólag SZOMBATON és VASÁRNAP! Agárd-Gárdony-Kápolnásnyék-Nadap -Pákozd-Pázmánd-Sukoró-Velence-Vereb

Ételrendelés menete:

Aktuális étlapunk https://www.facebook.com/BalintBorarium/menu/

alapján - 2020. április 16. (csütörtök) 17.00-ig rendelést le lehet adni írásban - e-mailen: info@balintborarium.hu vagy Bálint Borárium fb üzenet - az ételek és mennyiségek megjelölésével a kiszállítás pontos címének és egy kapcsolattartó telefonszámának megadásával.

Telefonon 36 20 20959 19 van lehetőség ételrendelést leadni.

ÉTEL KISZÁLLÍTÁS:
A megjelölt településekre tudjuk a megrendelt ételeket kiszállítani 12.00 - 15.30 között
- Minimális rendelési összeg: 3.500 Ft
- 3.500 Ft - 5.500 Ft közötti megrendelés esetén 780 Ft a
Szállítási költség:
- 5.500 Ft rendelési összeg esetén a kiszállítás INGYENES
Az ételek árai a csomagolást is tartalmazzák!

AJÁNDÉK!
A minimum 12.000 Ft értékű - egy címről érkező - megrendelés esetén 2 üveg kézműves sört adunk ajándékba (Flying Rabbit és Szent András - Meggyes sör)

ÉTEL HELYSZÍNI ÁTVÉTELE:

Az előzetesen megrendelt étel, helyszíni átvételére is van lehetőség. Ebben az esetben az átvétel időpontját pontosítjuk és a Boráriumban kérjük, hogy a jelenlegi járványügyi útmutatás alapján - lehetőség szerint maszkban - megtartva egymástól a minimum 1,5 m távolság betartását!

Fizetés:
- Törekszünk az érintésmentes fizetésre és étel átadásra, így a naponta 10.00-ig megérkező megrendeléseket ELŐRE UTALÁSSAL is ki lehet egyenlíteni
- A 10.00 óra utáni megrendeléseket a kiszállításkor bankkártyával vagy végszükség esetén készpénzben lehet kiegyenlíteni

Étel átadása:
- Előreutalás esetén a megérkezésünkkor felhívjuk a kontakt számot, majd a becsomagolt ételt a kerítésre, kapura felakasztjuk.
- Helyszíni fizetés esetén a megérkezésünkkor felhívjuk a megadott telefonszámot, majd a becsomagolt ételt a kerítésre, kapura felakasztjuk és a nyugta átadását követően kártyával vagy készpénzzel kerül kiegyenlítésre az étel ára.
Minden további kérdésben állunk a rendelkezésetekre a fenti elérhetőségeken.

Vigyázzatok magatokra! Vigyázzatok egymásra!

Jó egészséget kívánunk!

Bálinték
« vissza

Nyitvatartás:

 

   Péntek:  12.00 - 20.00 

    Szombat: 12.00 - 21.00   

Vasárnap:  12.00 - 20.00

 

Elérhetőségeink:

+36 20 209 59 19 

+36 20 921 8311

info@balintborarium.hu

 

 

 

 

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

Projekt azonosító: 1952496226

Borárium továbbfejlesztése

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.