Jó szívvel ajánljuk a ház nagyágyúját, a kenyértésztában sült füstölt csülköt vörösboros lilakáposztával, a könnyedebb ételeket kedvelők számára a kemencében sült csirkecombot sajtkalap alatt almával, helyben készített krumplipűrével, a húsmentes ételek iránt nyitott vendégeink számára a platnin készített juhtúrós lepényt, lilahagymával. Ételeink mellé a Velencei-tó környékén termesztett szőlőkből készült minőségi borokat illetve a saját birtokunkról származó szőlőből készült szörpöt vagy mustot ajánljuk. Édes emlékként helyi termékeink közül - szőlődzsem, cabernet sauvignon és sauvignon blanc bordzsem, bodza dzsem almával - vásárolhatnak a hozzánk ellátogatók.
Részvételi feltétel: kizárólag előzetes írásbeli jelentkezés alapján áll módunkban vendégeket fogadni a Torkos Csütörtök eseményre március 6-án 17.00-tól 20.00-ig! E-mail cím: info@balintborarium.hu