Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Nőnapi borkóstoló

Nőnapi borkóstoló

Nem csak HÖLGYEKNEK! Manapság többen ezen ünnepünket az elmúlt rendszer méltatlan csökevényének tartják. Mi úgy gondoljuk, hogy - minden előzménytől függetlenül - a gyengébb nem képviselői a mindennapi rutin és megszokott feladatok mellett néha napján egy-egy figyelmes gesztust igazán megérdemelnek. Legyen ez az esemény a legközelebbi figyelmesség a HÖLGYEK irányába és lepjük meg Őket egy felejthetetlen BORKÓSTOLÓVAL, mert megérdemlik ....!

A borkóstoló a Bálint Borárium történelmi jezsuita pincéjének tovább gondolt pincesípjában a melegséget sugárzó búbos kemence közelségében kerül lebonyolításra.

 

 

Az est folyamán az Etyek-Budai Borvidék, Velencei-tavi térségének legkiválóbb boraiból összeállított 6 tételes borkóstolón vehetnek részt a vendégek. A borokhoz párosított fennséges ízű, - Pados Mariann által készített - kézműves sajtokat kínálunk, amik tovább emelik a kóstolt borok élvezeti értékét.

 

      

 

A rendezvényen részt vevő hölgyek a Himalájai sószobánkba, 2 alkalmas Hang-, fényterápiás utalványt kapnak ajándékba.

 

A Nőnapi borkóstoló ára 2.950 Ft /fő.

Előzetes asztalfoglalásra van szükség az info@balintborarium.hu e-mail címre vagy a +36 202 09 59 19-es telefonszámra legkésőbb 2015. március 05-én 16.00-ig.

 

 
« vissza

Nyitvatartás:

 

   Péntek:  12.00 - 20.00 

    Szombat: 12.00 - 21.00   

Vasárnap:  12.00 - 20.00

 

Elérhetőségeink:

+36 20 209 59 19 

+36 20 921 8311

info@balintborarium.hu

 

 

 

 

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

Projekt azonosító: 1952496226

Borárium továbbfejlesztése

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.