Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Nagy LEVENDULA nap

Nagy LEVENDULA nap

2018.06.17. 12.00-19.00 Szerelemvölgy

Kreatív fotózás - szedd magad akció - Pipere Panni levendulás portékái - levendulás ételek, italok

 A három évvel ezelőtt telepített levendulamező az idei évben megmutatta a mesébe illő arcát. A lila mező állandó vendégei lettek a fehér pillangók és a szorgos méhek. Ha Ön is részese szeretne lenni ennek a varázslatos élménynek, akkor várjuk Önt és családját, barátait ezen a napon a Szerelemvölgybe a Bálint Boráriumban.
Lehetőség nyílik a RUSZTIKUS kretaív fotózásra, LEVENDULASZEDÉSRE, LEVENDULÁS TERMÉKEK (szörp, szappan, fürdősó, testpermet ...) vásárlására, LEVENDULÁVAL ízesített ÉTELEK kóstolására.
FOTÓZÁS: 14.00 - 19.00 között 1500 Ft/ 6 retusált fotó e-mailen elküldve - EZ az összeg helyben fogyasztás esetén beváltható a Bálint Boráriumban - ELŐZETES BEJELENTKEZÉS JAVASOLT!
SZEDD MAGAD: Általunk biztosított levendula zacskóba szedhető levendula: 950 Ft/ zacskó
Előzetes asztalfoglalás javasolt: +36 209 218 311
« vissza

 

Február 16-tól,

minden SZOMBATON és VASÁRNAP 12.00 - 20.00 között tartunk NYITVA! 

 A fenti időponton kívül

előzetes CSOPORTOS BEJELENTKEZÉSEK és

ALKALMI RENDEZVÉNYEINK

alkalmával  NYITVA tartunk!

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.