Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
TOROS - BOROS hétvége a Boráriumban az Aprókertekkel

TOROS - BOROS hétvége a Boráriumban az Aprókertekkel

12.00 órától betérő vendégeink házi alapanyagokból készített disznóságokból, sparheltünkön és annak sütőjében - készített toros ételeinkből választhatnak. egy kis csavarral izgalmasabbá téve azokat. A házi ínyencségek mellé a pincénkben a 2 hektáros pázmándi ApróKertek kis szériás természetes boraival lehet közelebbi ismeretségbe kerülni a két tulajdonos/szőlész/borász/napszámos (Ádám és Zoli) lelkes és szakértő segítségével. Kóstolás, poharazás, vásárlás, és mindez pinceáron!

a házigazda - egyedi ízesítésű - lelket melengető forralt bora mellett, míg az alkohollal nem barátkozók alkoholmentes forró punccsal vagy teával melegíthetik fel lehűlt testüket.                                      

 

Ízelítő a menüből…   

Orjaleves, Füstöltcsülkös kocsonya házi - reszelt - ecetes tormával, Konfitált tarja, rozmaringos sültburgonyával,

Hálóba göngyölt sertésszűz , kemencében sült hagymás burgonyapürével, kucsmagombás jus-vel, Lassútűzön sült édes-chilis oldalas batáta korongokkal és gyömbéres lilakáposztával, Házi sült hurka-kolbász reszeltalmás burgonyapürével és gyömbéres lilakáposztával, Francia csokitorta vanília habbal, Serpenyőben sült túrófánk házi lekvárunkkal ....

 

Asztalfoglalás mindenképp javasolt az info@balintborarium.hu e.mail címen!

 

Bálint Borárium

2476 Pázmánd, Szerelemvölgyi út 1026/1 hrsz;  
« vissza

Nyitvatartás:

 

   Péntek:  12.00 - 20.00 

    Szombat: 12.00 - 21.00   

Vasárnap:  12.00 - 20.00

 

Elérhetőségeink:

+36 20 209 59 19 

+36 20 921 8311

info@balintborarium.hu

 

 

 

 

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

Projekt azonosító: 1952496226

Borárium továbbfejlesztése

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.