Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Házi TOROS - Velencei-tavi BOROS hétvégék a Boráriumban

Házi TOROS - Velencei-tavi BOROS hétvégék a Boráriumban

12.00 órától betérő vendégeink házi alapanyagokból készített disznóságokból, sparheltünkön és annak sütőjében - készített toros ételeinkből választhatnak. A házi ínyencségek mellé a Velencei-tó környékének lankáin és sík vidékein termett bogyókból – gondos odafigyeléssel – alkotott vörösborokat és persze fehéreket is kóstolhatnak...

... a házigazda - egyedi ízesítésű - lelket melengető forralt bora mellett, míg az alkohollal nem barátkozók alkoholmentes forró punccsal vagy teával melegíthetik fel lehűlt testüket.                                      

Ízelítő a menüből… és ez még nem minden …  Orjaleves, Sült hurka és kolbász  főtt burgonyával,  Jutka mama savanyúságaival, Kenyértésztában sült füstölt csülök vörösboros káposztával, Székely káposzta …majd, farsangi időszak lévén, házi-lekvárral ízesített fánkból csemegézhetnek.

 

A helyszínen lehetőség van házi füstöltáruk vásárlására a készlet erejéig.

 

Bálint Borárium

2476 Pázmánd-SZőlőhegy, Szerelemvölgyi út 1026/1 hrsz;  

Asztalfoglalás: info@balintborarium.hu vagy a +36 20 274 2066-os telefonszámon 
« vissza

 

Május 17-től,

minden PÉNTEKEN - SZOMBATON és VASÁRNAP 12.00 - 20.00 között tartunk NYITVA! 

 A fenti időponton kívül

előzetes CSOPORTOS BEJELENTKEZÉSEK és

ALKALMI RENDEZVÉNYEINK

alkalmával  NYITVA tartunk!

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.