Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Játékparadicsom várja a csemetéket a Boráriumban

Játékparadicsom várja a csemetéket a Boráriumban

Hagyományőrző játszótéren tölthetik el tartalmasan a legkisebbek az ebéd előtti és utáni időt a Bálint Borárium legújabb attrakciójának köszönhetően.


» részletek
Bálint Borárium az ország legjobb kisvendéglői között

Bálint Borárium az ország legjobb kisvendéglői között

Az itthon.hu Magyarország 25 legjobb kisvendéglője közé válogatta a pázmándi Bálint Boráriumot.


» részletek
Tavaszi Pázmándi ÍZES-ÍNYES Ünnep és Vásár

Tavaszi Pázmándi ÍZES-ÍNYES Ünnep és Vásár

2015. április 25-26. Hagyomány- Család – Egészség Egy rendezvény, ahol megnyílik Nagyi kamrája, ahol a pincékben, spájzokban tartott csemegék titkai feltárulnak, ahol a természet gyógyító virágai, füvei megkereshetők, ahol a kézműves mesterek saját maguk készített portékáit kínálják, miközben a látogatóknak bemutatják szakmájuk csínját-bínját, ahol a legkisebbek önfeledten játszhatnak szabadtéren és a himalájai só-homokozóban, ahol az ételek sparhelten és annak sütőjében készülnek, ahol jó hangulat, jó kedv vár apró népet, ifjút és aggot egyaránt!


» részletek
Muzeális borok kiállítása és árverése

Muzeális borok kiállítása és árverése

2015. március 01-től, május 31-ig a Bálint Borárium boltíves bortárlóiban tekinthetők meg - nyitva tartási időben - Mayláth Endre több évtizedes borgyűjtésének egy szelete, melyekre licitálni is lehet.


» részletek
Nőnapi borkóstoló

Nőnapi borkóstoló

Nem csak HÖLGYEKNEK! Manapság többen ezen ünnepünket az elmúlt rendszer méltatlan csökevényének tartják. Mi úgy gondoljuk, hogy - minden előzménytől függetlenül - a gyengébb nem képviselői a mindennapi rutin és megszokott feladatok mellett néha napján egy-egy figyelmes gesztust igazán megérdemelnek. Legyen ez az esemény a legközelebbi figyelmesség a HÖLGYEK irányába és lepjük meg Őket egy felejthetetlen BORKÓSTOLÓVAL, mert megérdemlik ....!


» részletek

 

Május 17-től,

minden PÉNTEKEN - SZOMBATON és VASÁRNAP 12.00 - 20.00 között tartunk NYITVA! 

 A fenti időponton kívül

előzetes CSOPORTOS BEJELENTKEZÉSEK és

ALKALMI RENDEZVÉNYEINK

alkalmával  NYITVA tartunk!

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.