Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Húsvéti nyitvatartás

Húsvéti nyitvatartás

A Bálint Borárium - ezen a héten - március 26-án /szombaton/12.00-19.00 várja betérő vendégeit, március 27-én és 28-án technikai okok miatt ZÁRVA TARTUNK!


Ünnepi nyitva tartás a Boráriumban

Ünnepi nyitva tartás a Boráriumban

Március 14-én és 15-én is várjuk a kemencés és sparheltes ételekre /bőrén sült fogas, kemencében sült oldalas, kenyértésztában sült füstölt csülök, juhtúrós sztrapacska ..../ kiéhezett kedves vendégeinket 12.00 - 19.00 között a SZerelemvölgyben! Bálinték


Évvégi céges rendezvények, ebédek, vacsorák

Évvégi céges rendezvények, ebédek, vacsorák

HA az egész évi hajtást kicsit maga mögött hagyva szívesen kilépne a napi taposó malomból kollégáival, partnereivel vagy barátaival. HA többre vágyik mint egy finom ünnepi menü. HA egy varázslatos környezetben, felejthetetlen év végi rendezvényt szeretne megvalósítani. AKKOR várjuk szeretettel a pázmándi Szerelemvölgyben található Bálint Boráriumba!


» részletek
Márton-napi ludasságok a Szerelemvölgyben

Márton-napi ludasságok a Szerelemvölgyben

2015. november 07 – 15-ig hétvégenként, kemencés liba ételekkel várjuk betérő vendégeinket a Boráriumban, melyeket szintén a fa tüzelésű sparheltünkön és annak kemencéjében készíti Jutka mama és csapata.


» részletek
Forradalmi ajánlat október 23-án a Boráriumban!

Forradalmi ajánlat október 23-án a Boráriumban!

Október 23-án KEDVEZMÉNNYEL várjuk a hozzánk betérő vendégeinket.Minden leves + főétel választása esetén a második fogást 23% kedvezménnyel kínálunk.


» részletek

Nyitvatartás:

 

   Péntek:  12.00 - 20.00 

    Szombat: 12.00 - 21.00   

Vasárnap:  12.00 - 20.00

 

Elérhetőségeink:

+36 20 209 59 19 

+36 20 921 8311

info@balintborarium.hu

 

 

 

 

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

Projekt azonosító: 1952496226

Borárium továbbfejlesztése

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.