Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Egy kis FRÖCCS történelem

Egy kis FRÖCCS történelem

A nyári meleg egyik legkellemesebb frissítője a minőségi borból készített FRÖCCS!A Boráriumunkba betérő vendégek igényük szerinti keverési arányban fogyaszthatják a frissítő buborékokkal dúsított Tókörnyéki borokat. Nálunk a szódát követően töltjük a bort a pohárba, hogy feljavítsuk a víz állagát. Kóstolja meg Ön is!


» részletek
Új étlappal várjuk a hozzánk betérő vendégeinket

Új étlappal várjuk a hozzánk betérő vendégeinket

Továbbra is a sparheltünkön és annak sütőjében készített ételeket kínálunk a Boráriumban.

Tekintsék meg a részletes étlapunkat: http://balintborarium.hu/Etlap-itallap


Játékparadicsom várja a csemetéket a Boráriumban

Játékparadicsom várja a csemetéket a Boráriumban

Hagyományőrző játszótéren tölthetik el tartalmasan a legkisebbek az ebéd előtti és utáni időt a Bálint Borárium legújabb attrakciójának köszönhetően.


» részletek
Bálint Borárium az ország legjobb kisvendéglői között

Bálint Borárium az ország legjobb kisvendéglői között

Az itthon.hu Magyarország 25 legjobb kisvendéglője közé válogatta a pázmándi Bálint Boráriumot.


» részletek
Tavaszi Pázmándi ÍZES-ÍNYES Ünnep és Vásár

Tavaszi Pázmándi ÍZES-ÍNYES Ünnep és Vásár

2015. április 25-26. Hagyomány- Család – Egészség Egy rendezvény, ahol megnyílik Nagyi kamrája, ahol a pincékben, spájzokban tartott csemegék titkai feltárulnak, ahol a természet gyógyító virágai, füvei megkereshetők, ahol a kézműves mesterek saját maguk készített portékáit kínálják, miközben a látogatóknak bemutatják szakmájuk csínját-bínját, ahol a legkisebbek önfeledten játszhatnak szabadtéren és a himalájai só-homokozóban, ahol az ételek sparhelten és annak sütőjében készülnek, ahol jó hangulat, jó kedv vár apró népet, ifjút és aggot egyaránt!


» részletek

ÚJ NYITVA TARTÁS !!!

péntektől- vasárnapig 12.00 - 21.00 között várjuk vendégeinket.

 

 A fenti időponton kívül

előzetes CSOPORTOS BEJELENTKEZÉSEK és

ALKALMI RENDEZVÉNYEINK

alkalmával  NYITVA tartunk!

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.