Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Forradalmi ajánlat október 23-án a Boráriumban!

Forradalmi ajánlat október 23-án a Boráriumban!

Október 23-án KEDVEZMÉNNYEL várjuk a hozzánk betérő vendégeinket.Minden leves + főétel választása esetén a második fogást 23% kedvezménnyel kínálunk.


» részletek
Magyar táncház a Boráriumban

Magyar táncház a Boráriumban

Harmadik alkalommal október 10-én várjuk az apró népet, szüleiket, nagy szüleiket és az ifjakat egyaránt.


» részletek
BOR-JAZZ-VACSORA

BOR-JAZZ-VACSORA

BOR – JAZZ – VACSORA a hajdani dézsma pincében, kemencés vacsorával egybekötött - az ország legjobb - kézműves boraiból válogatott kóstolással 2015. szeptember 12. 19.00.


» részletek
Ingyenes buszjárat az Ízes-Ínyes Ünnepen Pázmándra

Ingyenes buszjárat az Ízes-Ínyes Ünnepen Pázmándra

A rendezvény könnyebb megközelítése érdekében kísérleti jelleggel, ingyenes autóbusz járatot indítunk a Velence vasútállomáshoz kapcsolódó parkolóból (buszfordulónál)


» részletek
Pázmándi ÍZES-ÍNYES Ünnep - Házias Ízek Vására

Pázmándi ÍZES-ÍNYES Ünnep - Házias Ízek Vására

2015. szeptember 12-én és 13-án

Az idei évben ősszel ismételten megrendezzük - a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat /MNVH/ Projektötlet támogatásának és Kutai Tibornak köszönhetően - a Bálint Boráriumban és környezetében a Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnepet a Házias Ízek Vásárát. Ünnepünk gasztro-kulturális kirándulás a Nagyik konyhájába! A házias termékek vására és kóstolója várja a vendégeket. Akik velünk tartanak ezen a kora őszi hétvégén, azok lekvárt főzhetnek, sajtot készíthetnek, savanyúságot tartósíthatnak télire és szőlőt préselhetnek. A gasztro kirándulás fáradalmait a Velencei – tó környéki minőségi borok legjobbjaival és a történelmi borvidékeinkről érkezett kézműves borok kóstolgatásával enyhíthetik. Éhségüket a fatüzelésű sparheltről és annak kemencéjéből kikerült finomságokkal enyhíthetik.


» részletek

NYITVA TARTÁS

2017.03.11-től minden SZOMBATON és VASÁRNAP

várjuk betérő vendégeinket !

A fenti időponton kívűl,

előzetes CSOPORTOS BEJELENTKEZÉSEK és

ALKALMI RENDEZVÉNYEINK

alkalmával is NYITVA tartunk!

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.