Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Kemencés borvacsora SOMLÓI borkülönlegességekkel

Kemencés borvacsora SOMLÓI borkülönlegességekkel

BOR – JAZZ – VACSORA a hajdani dézsma pincében, kemencés vacsorával egybekötött, Somló különleges kézműves boraiból - a Somló Kincse kézműves pincétől - kóstolással 2016. május 07. szombat 19.00.


» részletek
Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár

Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár

2016. május 7- 8.

Hagyomány – Család - Egészség….és sok-sok finomság Egy rendezvény ahol megnyílik Nagyi kamrája, ahol a pincékben, spájzokban tartott csemegék titkai feltárulnak, ahol a kézműves mesterek saját maguk által készített portékáikat kínálják. A látogatók egy-egy ízletes bort kóstolgatva gyönyörködhetnek a csodás panorámában, egy-egy jól megtöltött szerelemvölgyi kosárral elkalandozhatnak a szőlődombokon, megkereshetnek egy-egy pihenésre termett lankát, de elkísérhetik gyermekeiket a Himalájai sószobába, ahol diafilm vetítés várja a kicsiket, majd megkóstolhatják Jutka mama sparhelten sült finomságait.


» részletek
Húsvéti nyitvatartás

Húsvéti nyitvatartás

A Bálint Borárium - ezen a héten - március 26-án /szombaton/12.00-19.00 várja betérő vendégeit, március 27-én és 28-án technikai okok miatt ZÁRVA TARTUNK!


Ünnepi nyitva tartás a Boráriumban

Ünnepi nyitva tartás a Boráriumban

Március 14-én és 15-én is várjuk a kemencés és sparheltes ételekre /bőrén sült fogas, kemencében sült oldalas, kenyértésztában sült füstölt csülök, juhtúrós sztrapacska ..../ kiéhezett kedves vendégeinket 12.00 - 19.00 között a SZerelemvölgyben! Bálinték


Évvégi céges rendezvények, ebédek, vacsorák

Évvégi céges rendezvények, ebédek, vacsorák

HA az egész évi hajtást kicsit maga mögött hagyva szívesen kilépne a napi taposó malomból kollégáival, partnereivel vagy barátaival. HA többre vágyik mint egy finom ünnepi menü. HA egy varázslatos környezetben, felejthetetlen év végi rendezvényt szeretne megvalósítani. AKKOR várjuk szeretettel a pázmándi Szerelemvölgyben található Bálint Boráriumba!


» részletek

 

Február 16-tól,

minden SZOMBATON és VASÁRNAP 12.00 - 20.00 között tartunk NYITVA! 

 A fenti időponton kívül

előzetes CSOPORTOS BEJELENTKEZÉSEK és

ALKALMI RENDEZVÉNYEINK

alkalmával  NYITVA tartunk!

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.