Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Különleges MAGYAR szőlőfajták borkóstolója

Különleges MAGYAR szőlőfajták borkóstolója

BAKATOR-CSÓKA-FEKETE MUSKOTÁLY-GOHÉR-KADARKA-LASKA-NÉRÓ–SÁRFEHÉR-TIHANYI KÉK-ZENGŐ


» részletek
TOROS - BOROS hétvége a Boráriumban az Aprókertekkel

TOROS - BOROS hétvége a Boráriumban az Aprókertekkel

12.00 órától betérő vendégeink házi alapanyagokból készített disznóságokból, sparheltünkön és annak sütőjében - készített toros ételeinkből választhatnak. egy kis csavarral izgalmasabbá téve azokat. A házi ínyencségek mellé a pincénkben a 2 hektáros pázmándi ApróKertek kis szériás természetes boraival lehet közelebbi ismeretségbe kerülni a két tulajdonos/szőlész/borász/napszámos (Ádám és Zoli) lelkes és szakértő segítségével. Kóstolás, poharazás, vásárlás, és mindez pinceáron!


» részletek
Gyertyafényes romantika a Szerelemvölgyben

Gyertyafényes romantika a Szerelemvölgyben

A magyar néphiedelmek szerint Bálint napján választanak párt a verebek, ezen a napon tartják lakodalmukat a madarak. Ilyenkor jönnek vissza a vadgalambok is azokra a területekre, ahonnan ősszel elköltöztek.


» részletek
Szép és izgalmas borokban gazdag 2020-at kívánunk!

Szép és izgalmas borokban gazdag 2020-at kívánunk!

Kedves Vendégeink az év hátralévő napjaitól, február végéig a Borárium a'la carte ZÁRVA tart...,

de 15 főtől CSALÁDI és CÉGES rendezvényekre, valamint előre meghirdetett tematikus programokra NYITVA leszünk ezen idő alatt is! További információ: info@balintborarium.hu, +36209218311 A Borárium Vendégházainkban, folyamatosan fogadjuk a rusztikus pihenésre vágyó vendégeinket! Bálinték

A Borárium Vendégházainkban, http://balintborarium.hu/Szallashelyunk folyamatosan fogadjuk a rusztikus pihenésre vágyó vendégeinket! Bálinték


Márton-napi ludasságok a Boráriumban

Márton-napi ludasságok a Boráriumban

November 09-én (szombaton) 12.00-15.00 között, november 10-én, 16-án és 17-én, 12.00 - 20.00 között várjuk betérő vendégeinket kemencés liba menüre is.


» részletek

Nyitvatartás:

 

   Péntek:  12.00 - 20.00 

    Szombat: 12.00 - 21.00   

Vasárnap:  12.00 - 20.00

 

Elérhetőségeink:

+36 20 209 59 19 

+36 20 921 8311

info@balintborarium.hu

 

 

 

 

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

Projekt azonosító: 1952496226

Borárium továbbfejlesztése

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.