Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Utolsó hétvége ...

Utolsó hétvége ...

HIÁNYOZTATOK, ELKÉSZÍTETTÜK, KISZÁLLÍTOTTUK ... de sajnos a jelenlegi helyzet nem kedvezett az elképzelésünknek, mindazok ellenére, hogy többen is az első pillanattól kezdve megtiszteltetek a rendeléseitekkel. Sajnos a megrendelések száma és a szolgáltatással kapcsolatos kiadások még így sem fedezték a költségeinket... Így meg kellett hoznunk a szomorú döntésünket: UTOLJÁRA még ezen a hétvégén - SZOMBATON-VASÁRNAP - kiszállítjuk NEKTEK a kemencés ételeinket, ha CSÜTÖRTÖKÖN 17.00-ig leadjátok az aktuális étlap alapján


» részletek
Repülő nyúl érkezik a Boráriumból - húsvétkor is kiszállítjuk a kedvenc boráriumos ételedet!

Repülő nyúl érkezik a Boráriumból - húsvétkor is kiszállítjuk a kedvenc boráriumos ételedet!

Ha NEM AKARSZ húsvét hétvégén FŐZNI vagy MENÜT rendelni ... mi elkészítjük a boráriumos kedvenc ételedet és még HÚSVÉTI AJÁNDÉKOT is szállítunk mellé. Szombaton vagy vasárnap kiszállítjuk hozzátok! A Boráriumban történő személyes átvételre is van lehetőség. #maradjotthon #vigyázzunkegymásra #együnkegyjót #kiszállítjuk Rendelés részletei: Étel kiszállítás kizárólag SZOMBATON és VASÁRNAP! Agárd-Gárdony-Kápolnásnyék-Nadap -Pákozd-Pázmánd-Sukoró-Velence-Vereb


» részletek
Különleges MAGYAR szőlőfajták borkóstolója

Különleges MAGYAR szőlőfajták borkóstolója

BAKATOR-CSÓKA-FEKETE MUSKOTÁLY-GOHÉR-KADARKA-LASKA-NÉRÓ–SÁRFEHÉR-TIHANYI KÉK-ZENGŐ


» részletek
TOROS - BOROS hétvége a Boráriumban az Aprókertekkel

TOROS - BOROS hétvége a Boráriumban az Aprókertekkel

12.00 órától betérő vendégeink házi alapanyagokból készített disznóságokból, sparheltünkön és annak sütőjében - készített toros ételeinkből választhatnak. egy kis csavarral izgalmasabbá téve azokat. A házi ínyencségek mellé a pincénkben a 2 hektáros pázmándi ApróKertek kis szériás természetes boraival lehet közelebbi ismeretségbe kerülni a két tulajdonos/szőlész/borász/napszámos (Ádám és Zoli) lelkes és szakértő segítségével. Kóstolás, poharazás, vásárlás, és mindez pinceáron!


» részletek
Gyertyafényes romantika a Szerelemvölgyben

Gyertyafényes romantika a Szerelemvölgyben

A magyar néphiedelmek szerint Bálint napján választanak párt a verebek, ezen a napon tartják lakodalmukat a madarak. Ilyenkor jönnek vissza a vadgalambok is azokra a területekre, ahonnan ősszel elköltöztek.


» részletek

 

2020.05. 16-tól   

 MINDEN

PÉNTEKEN, SZOMBATON és VASÁRNAP

12.00 - 20.00 között várjuk vendégeinket a TERASZUNKON

előzetes - telefonos - asztalfoglalás alapján

+36 20 209 59 19 ; +36 20 921 8311

 

 A fenti időponton kívüli asztalfoglalás előzetes egyeztetés alapján!

 

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

GINOP-8.3.5-18

Támogatott hitel felvétele a Borárium gépeinek beszerzésének finanszírozására

Támogatott: Bál-Na Produkció Kft.

 

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.