Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
BÁLINT (Valentin) nap a Boráriumban

BÁLINT (Valentin) nap a Boráriumban

Gyertyafényes vacsora a Szerelemvölgyben

A magyar néphiedelmek szerint Bálint napján választanak párt a verebek, ezen a napon tartják lakodalmukat a madarak. Ilyenkor jönnek vissza a vadgalambok is azokra a területekre, ahonnan ősszel elköltöztek. Egyes vidékeken a madarak etetése is szokás volt ezen a napon, magokat szórtak ki, így járultak hozzá az emberek a madarak lakodalmához.Igaz Magyarországon a Valentin-napot csak 1990. óta tartják számon, a Bálint-napi népszokások nagy múltra tekintenek vissza. Február 14-e mindkét hagyomány szerint valamiképpen a szerelmesekhez, a párválasztáshoz kapcsolódik. Ezen a napon szeretnénk Mi is a romantikus miliőnkben vendégül látni a szerelmes párokat!


» részletek
Változik a nyitva tartásunk

Változik a nyitva tartásunk

2013. januárban, kizárólag előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Telefon: 06 20 209 59 19


Bálint György az Év vállalkozója 2013 díj kitüntetettje

Bálint György az Év vállalkozója 2013 díj kitüntetettje

A Bálint Borárium vezetője

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) immár tizenötödik alkalommal rendezte meg – 2013. december 6-án - a Vállalkozók Napját, amelyre az ország minden megyéjéből közel 600 vállalkozó érkezett. A rendezvény mára a magyar üzleti élet egyik legrangosabb fórumává vált, amely a vállalkozói szektor jelentőségét mutatja hazánk gazdasági életében. A VOSZ fennállásának 25. évfordulója alkalmából az alapító tagok jubileumi elismerésben részesültek, valamint a vállalkozók magas szintű állami és szövetségi kitüntetéseinek átadására is sor került. Bálint Györgyöt – a gárdonyi Sport Beach – öko strand, a Magyar Mikulásszolgálat, vagy a „legutóbbi büszkeség” a Bálint Borárium projekteket működtető,  Bál-Na Produkció ügyvezető tulajdonosát is az Év Vállalkozójának választották.


Mikulásnapi AJÁNDÉK a CSALÁDOKNAK

Mikulásnapi AJÁNDÉK a CSALÁDOKNAK

Egy felejthetetlen ebéd a Mikulás rezidenciájában

December elején a Boráriumunkban rendezi be az öko Mikulás a saját rezidenciáját. Hagyományos - püspöki - öltözetben várja a legkisebbeket a dolgozószobájában a nagyszakállú segítőjével együtt. A gyermekek kipróbálhatják az áramtermelő kerékpárt, pet palackot tömöríthetnek, a himalájai sószobában - egészséges környezetben  - játszhatnak és még mosolygós magyar almát is kapnak ajándékba a látogatás alkalmával. December 7-én és 8-án a nálunk ebédet/vacsorát elfogyasztó családok gyermekei, INGYENESEN látogathatják meg a MIKULÁST a REZIDENCIÁJÁBAN! További részletek a http://balintborarium.hu/Mikulasrezidencia oldalon olvashatók.


Megnyílt a Pincegalériánk

Megnyílt a Pincegalériánk

Művészet a Boráriumban

November 16-án 13.00-kor, ünnepélyes keretek között Márfy Gabriella - Lélekmámor című - festmény kiállításával megnyílt a Bálint Borárium Pincegalériája.A festményeket a Boráriumunk nyitva tartási idejében lehet megtekinteni.Szeretettel várjuk vendégeinket!


 

2020. április 4-től  - a koronavírus miatt kialakult helyzet okán - 

 a BORÁRIUM ételkiszállítással áll a vendégei rendelkezésére

SZOMBATON és VASÁRNAP

Agárd-Gárdony-Kápolnásnyék-Nadap-Pákozd-Pázmánd-Sukoró-Velence-Vereb településeken

 A fenti időponton kívül

a CSOPORTOS BEJELENTKEZÉSEK és

ALKALMI RENDEZVÉNYEINK

a jelenlegi járványügyi helyzet fennállásáig szünetelnek!

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.