Velencei-tó környéki és Bio borok tárháza
„Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.
Az anyagból lélek, a lélekből szellem, ez a dupla átalakulás, melyet itt a földön át kell élnünk.”
(Hamvas Béla: A bor filozófiája)
Mikulásnapi AJÁNDÉK a CSALÁDOKNAK

Mikulásnapi AJÁNDÉK a CSALÁDOKNAK

Egy felejthetetlen ebéd a Mikulás rezidenciájában

December elején a Boráriumunkban rendezi be az öko Mikulás a saját rezidenciáját. Hagyományos - püspöki - öltözetben várja a legkisebbeket a dolgozószobájában a nagyszakállú segítőjével együtt. A gyermekek kipróbálhatják az áramtermelő kerékpárt, pet palackot tömöríthetnek, a himalájai sószobában - egészséges környezetben  - játszhatnak és még mosolygós magyar almát is kapnak ajándékba a látogatás alkalmával. December 7-én és 8-án a nálunk ebédet/vacsorát elfogyasztó családok gyermekei, INGYENESEN látogathatják meg a MIKULÁST a REZIDENCIÁJÁBAN! További részletek a http://balintborarium.hu/Mikulasrezidencia oldalon olvashatók.


Megnyílt a Pincegalériánk

Megnyílt a Pincegalériánk

Művészet a Boráriumban

November 16-án 13.00-kor, ünnepélyes keretek között Márfy Gabriella - Lélekmámor című - festmény kiállításával megnyílt a Bálint Borárium Pincegalériája.A festményeket a Boráriumunk nyitva tartási idejében lehet megtekinteni.Szeretettel várjuk vendégeinket!


Elkészült a téliesített panoráma teraszunk

A magával ragadó festői környezetet, már a téli időszakban is élvezhetik vendégeink a téliesítésnek köszönhetően.

Családi és céges rendezvények emlékezetes helyszínéül ajánljuk a panoráma teraszunkat!


Facebook hírek


 

Május 17-től,

minden PÉNTEKEN - SZOMBATON  12.00 - 21.00 , VASÁRNAP 12.00 - 20.00 között tartunk NYITVA! 

 A fenti időponton kívül

előzetes CSOPORTOS BEJELENTKEZÉSEK és

ALKALMI RENDEZVÉNYEINK

alkalmával  NYITVA tartunk!

 

OTP SZÉP kártyát elfogadunk

- HAGYOMÁNY -

„Évezredek kultúrája, hagyománya, bölcsessége testesül meg egyetlen pohár borban. A teremtés egyik csodája ez a misztikus, varázslatos ital, melyet szentségtörés egyszerűen a szeszes italok körébe sorolni, hiszen egyedi, megismételhetetlen műalkotás. Az istenek elrendeléséből és a kézművesség jóvoltából született csoda.”

 

> tovább

 

 

- CSALÁD -

Kiemelten fontosak számunkra a család, bort nem fogyasztó tagjai is.  A gyermekek és szüleik felhőtlen szórakozásához kívánunk hozzájárulni a folyamatosan bővülő – hagyományos játékokból kialakított – játékterünkkel. Szívesen otthont adunk - az egyéni elképzelések mentén szervezendő - családi, baráti eseményeknek az év bármely napján.  
 

- EGÉSZSÉG -

 Az egészség megőrzése érdekében a csemeték a Himalája sóterápiás szoba só-homokozójában játszhatnak, míg a pihenésre és feltöltődésre vágyó felnőttek a hang-fényterápiás sószobában relaxálhatnak. A sóterápia elősegíti a szabad, tiszta és mély légzés elérését, és ezáltal kitűnően szolgálja az immunrendszer erősítését és az öngyógyító erők aktiválását, relaxációt és stresszoldást, az energetikai hiányok kiegyenlítését.